Aparitii in presa

Ziarul Financiar
14 iulie 2006
La restaurant cu Peter Imre: "Insula" ospitaliera:

Oricine merge la mare doreste sa se relaxeze pe malul apei, sa respire briza sarata si sa savureze un peste bine pregatit. Din fericire, toate aceste dorinte sunt indeplinite la restaurantul Insula din Neptun.

Jurnalul National
19 august 2005
Cronica de restaurant:

Auzind unde vreau sa iau masa, taximetristul imi spune: "Nu va duceti dom’le acolo, ca va iau aia si ultimul banut!" Si ce daca?, mi-am spus in gand, poate ca e cazul, din cand in cand, mai ales intr-un sejur la mare, sa-ncerc sa dau ultimul banut pentru o chestie unica-n viata… Am pasit, asadar, fara prejudecati, pe teritoriul restaurantului Insula, situat pe microlaguna dintre Neptun si Marea Neagra.

Despre Restaurant Insula

Neptun, Romania

Restaurantul Insula, deschis din 1968, este situat pe insula de pe lacul din Neptun. Este unul din putinele localuri unde se pot servi preparate din peste de mare, din Delta, fructe de mare, dar si preparate clasice din carne de vita, porc, pui, paste si multe alte preparate romanesti. Insa ceea ce avem deosebit este amplasamentul unic pe litoral. Odata ajuns pe insula poti alege sa servesti masa pe vaporas, pe unul din pontoanele de pe apa, langa cascada, sub o salcie, intr-un separeu sau cerdac. Peste tot pe insula se simte racoarea lacului si briza marii.

Pentru rezervari, la orice ora, telefon 0241 731 722